Herbronnen

40 dagen schrijven

Herbronnen in het voorjaar. Je schrijft 40 dagen over de kracht van de lente die buiten zoveel in beweging brengt. Binnen in jou begint het ook te kriebelen. Al schrijvende onderzoek en ontdek je je talenten en begin je je mogelijkheden te zien.
De schrijfoefeningen zijn gebaseerd op het boek ‘Leven en werken in het ritme van de seizoenen” van Jaap Voigt. Je gaat aandacht geven aan de kleine kiemen die zich in jou aandienen, een droom, een idee, een nieuwe ontwikkeling die je verwondert. Jouw eigen unieke wijze van zijn komt meer te voorschijn, vindt haar vorm. Zoals een sneeuwklokje of een boterbloem dat doet, vanzelfsprekend worden wie je bent, worden wat wonderlijk genoeg in jouw ligt opgeslagen en aan het licht wil komen. Al schrijvende daar iets van op kunnen vangen en ontvangen, vanuit jouw innerlijke bron, dat zou mooi zijn.

Vorm:
Je ontvangt één keer per week, op dinsdagmorgen, een mail met een schrijfopdracht voor de dagen van de week. Die maak je thuis. Op maandagavond van 19.00 -20.00 uur schrijven we online samen via Zoom, zeven keer. Zo mogelijk kunnen we een aantal keren bij mij thuis schrijven.

Kosten: 75 euro
Waar: Online via Zoom
Data: 28 februari, 7, 14, 21 en 28 maart, 4 en 11 april 2022